TESTĒT: veicis Deer Ozzo Sticky Plate

Ievietoja Viktorija G

Bērna lūpas runā patiesību – visi zina sakāmvārdu, kura realizācija ne vienai mammai lika sarkt ģimenes sapulcē, kad mazais pēkšņi sirsnīgi un atklāti izteicās par to, cik slikta bijusi tantes frizūra vai vecmāmiņas deguns liels. ... - viņš teica kaut ko tādu, ko visi, protams, sen ir redzējuši, un pat klusi pieminēja mājās.

Nereti ir gadījumi, kad bērniem tiek slavēti un reklamēti produkti - mazie vienkārši neder, nepatīk un kļūst par izšķērdētas naudas cēloni, tāpēc turpinām iesākto rubriku - testēšanu, kuras laikā tiek mazie, mūsu tiešie lietotāji, kuri tos izmēģina, iepatīkas vai iemet stūrī un noraida mūsu produktus. Papildus vispārējiem iespaidiem, kurus aprakstīs zināmie pazemīgie mazuļu palīgi - māmiņas, pievērsīsim uzmanību šādiem spilgtākajiem momentiem:

  • vai mazulim patika prece
  • vai mammai produkts patika
  • pirktu citam bērnam

Tātad testā, par kuru paziņojām savā Facebook kontā , no visiem, kas izteica vēlmi piedalīties, izvēlējāmies Donatu un Pauliņu, kuri testēja dāņu ražotāja Done by Deer lipīgo plāksni Ozzy:

Testētāji mums atsūtīja savu atsauksmi un fotogrāfiju (ja mammas apraksts varētu būt kaut cik subjektīvs, fotogrāfija runā pati par sevi – vai drīzāk par preci). Aicinām to izlasīt un uz tikšanos nākamajos testos (PS - ja vēlies dalīties ar savām atziņām, lūgums sazināties ar mums pa e-pastu info@babybaby.lt)!

Īpaši spēcīgu iespaidu uz mazo ēdāju atstāja bļodas izskats. Tiklīdz tas ir izpakots, tas interesē ne tikai māmiņu, bet arī topošo lietotāju 😊 . Bļoda ir elastīga, ļoti viegla. Labākā daļa ir tā, ka to ir ļoti viegli uzturēt un tas ir ļoti daudzpusīgs. Varat arī sildīt mikroviļņu krāsnī, cept kūkas cepeškrāsnī un ievietot ledusskapī, kā arī mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Nu, šīs bļodas lielākais pluss ir super duper laba saķere ar galda virsmu. Manai mazajai ēdājai ir dīvains ieradums - viņa vienmēr paķer šķīvi vai bļodu un paceļ no galda pēc tam, kad ir pabeigusi ēst. Tā kā sāksim apmeklēt bērnudārzu, kur nebūs neviena mamma, kas sargās mūsu muguru, vajadzētu kaut kā atbrīvoties no šī ieraduma, lai izvairītos no sāpīga negadījuma ar siltu ēdienu. Es domāju, ka šī bļoda mums ļoti palīdzēs. Lai kā viņa centās pacelt bļodu pēc ēšanas, viņa nespēja un beidzot padevās.

Paldies, ka iztestējāt lielisko produktu un atsūtāt dažus mirkļus, kā pat ēdot no tik jautras bļodas smaids nepazūd :)

Donata un Pauliņa

3 komentāri


  • ] Ohusopa dcd.avyx.babybaby.lt.dem.tt http://slkjfdf.net/

    oemotalini

  • ] Adiweubu xbf.gbcq.babybaby.lt.cjq.gi http://slkjfdf.net/

    efulorasudu

  • ] Uyexobaah bry.eyyd.babybaby.lt.kmj.xu http://slkjfdf.net/

    uhimazo

Atstājiet savu komentāru