Jaunumi — primaitinimas

Kādiem jābūt traukiem, sākot barot bērnu?

Ievietoja Viktorija G

Mazuļa ēdināšana ir būtisks solis bērna audzināšanā, kas rada lielu stresu ne tikai mammai, bet arī visai ģimenei – nereti visiem nāksies nogaršot dīvainus biezeni. Pareizu trauku izvēle var palīdzēt nodrošināt vienmērīgu mazuļa barošanu un, vēl svarīgāk, garantēt veselīgu un drošu zīdaiņu pārtikas patēriņu. Dažiem vecākiem var šķist, ka trauku izvēle pirmajai barošanai ir vienkāršs uzdevums, taču dažādu trauku un instrumentu pārpilnība var radīt apjukumu. Šeit ir daži padomi, kā izvēlēties labākos ēdienus, kad sākat barot mazuli.

Lasīt vairāk →


TESTĒT: veicis Deer Ozzo Sticky Plate

Ievietoja Viktorija G

Testā, par kuru ziņojām savā Facebook kontā , no visiem, kas izteica vēlmi piedalīties, izvēlējāmies Donatu un Pauliņu, kuri testēja dāņu ražotāju Done by Deer lipīga plāksne Ozzy

.

Lasīt vairāk →


TESTĒTĀJAM - Baby Brezza Food Maker Deluxe

Ievietoja Viktorija G

Uzsākot papildbarību, ir svarīgi, lai mazulim paredzētais ēdiens būtu ne tikai lieliski sagremots, bet arī saglabātu pēc iespējas vairāk uzturvielu. Lielisks palīgs pēc mazuļa barošanas uzsākšanas - ēdiena gatavošanas ķēde - tikko notestējām vienu no tiem.

Lasīt vairāk →


Receptes mazākajiem #viruvirukose #kokuruzulaukas

Ievietoja Viktorija G

Kad mazais jau ir iepazinies ar dārzeņiem, augļiem un varbūt pat (raudzētiem) piena produktiem, daudzas māmiņas, pat izcilākās pavāres piedzīvo radošo krīzi, tāpēc vienkāršas, bet nedaudz interesantākas receptes ievietosim sadaļā # viruvirukozi, kas ne tuvu neliekas par metodiskiem skaidrojumiem vai zinātniskiem ieteikumiem par to, kā, kad un pat kur jāsāk barošana.

Lasīt vairāk →