Moonie nap - 10 biežāk uzdotie jautājumi un atbildes uz tiem

Ievietoja Viktorija G

Moonie gulšņi ir viens no populārākajiem pirkumiem, ko nereti iegādājas ne tikai vecāki, kas meklē palīgus mazuļa iemidzināšanā, bet arī vecvecāki, draugi un kolēģi - kā dāvanu ciemos.

Kāpēc Mūnija ir tik populāra?

Moonie ir ne tikai mīļa, mīļa rotaļlieta, bet arī viedierīce, kas glābj mazuli no nemierīga miega. Moonie iekšā ir viedais modulis, kas fokusējas pat uz vairākām bērna maņām: tā ir dažādu krāsu un dažādu skaņu naktslampiņa (mammas vēders, vējš, meža šalkoņa, jūras viļņi, lietus, šūpuļdziesma, nemaz nerunājot modulī iebūvēts viedais raudu detektors - ir iespēja iestatīt snaudu, lai atskaņotu, kad mazulis raud.

moonie meskuti

Vai Moonies prasa baterijas?

Moonie darbībai nav nepieciešamas baterijas, moduli var uzlādēt, izmantojot komplektācijā iekļauto USB kabeli. Modulis jau ir uzlādēts, un to var lietot uzreiz no iepakojuma.

Cik ilgi Moonie darbojas bez uzlādes?

Pilnībā uzlādēts akumulators var nodrošināt nepārtrauktu darbību līdz pat 8 stundām ar ieslēgtu gaismu un skaņu.

Kāda ir atšķirība starp lāci un zaķi?

Gan lācim, gan zaķim ir viens un tas pats sensors un funkcijas. Vienīgā atšķirība ir tā, ka viens ir zaķis 🐇 un otrs ir lācis. 🐻

mēness zaķis

Kā darbojas viedais raudu detektors?

Moonie automātiski izslēdzas pēc 60 minūšu lietošanas un pāriet 3 stundu gaidīšanas režīmā, kas aktivizē viedo raudu detektoru. Raudāšanas detektors ir paredzēts brīžiem, kad bērns pēkšņi pamostas. Bērna raudāšana "ieslēdz" pēdējo atskaņoto skaņu vēl 60 minūtes, tad cikls atkārtojas. Tātad bērns var atgriezties mierīgā miegā.

Kādas skaņas spēlē Mūnijs?

Moonie skaņas nav datora ģenerētas, bet gan reāli dabiskā baltā trokšņa ieraksti – dzemde, vējš, kalnu straume, lietus, jūras viļņi. Sirds pukstēšana ir īsts mātes vēderā dzirdamās murmināšanas rekords, jūras viļņi ir no Baltijas jūras, bet meža straume ir no Tatru kalniem.

Moonie ir arī nomierinoša šūpuļdziesma, kas veidota pēc kalimbas parauga, īpaši jaundzimušajiem. Jūs varat mainīt nomierinošo skaņu, vienkārši divreiz ātri saspiežot Mūnija vēderu.

Kāpēc balts (rozā) troksnis?

Mazuļus ieskauj zemas frekvences skaņas, kamēr viņi vēl atrodas mātes vēderā. Tāpēc dabiskais rozā troksnis ir drošākais bērniem un nodrošina vislielāko komfortu jūsu bērnam.

Rozā troksnī tiek samazināta augsto frekvenču akustiskā jauda, ​​tāpēc augstas frekvences skaņas ir drošā līmenī zīdaiņiem un gandrīz nedzirdamas pieaugušajiem.

Pastāvīgais rozā troksnis filtrē apkārt esošās skaņas un palīdz mazuļiem maigi iemigt un ātrāk nomierināties.

Turklāt pētījumi liecina, ka rozā trokšņa atskaņošana jūsu mazuļa istabā miega laikā var palielināt dziļa miega periodus un uzlabot vispārējo miega kvalitāti, kā arī var samazināt nakts pamošanās gadījumu skaitu, kad jūsu mazulis pamostas.

Vai Moonie Teddy/Bunny ir drošs jaundzimušajiem?

Izgatavojot lācīšus un zaķus no GOTS sertificētas kokvilnas, ražotājs nodrošina, ka viņu produkti ir 100% droši jaundzimušajiem, jo ​​kokvilna nāk no kultūraugiem, kuros nav izmantoti pesticīdi vai toksisks mēslojums. Tiek izmantotas tikai netoksiskas krāsas. Katras rotaļlietas pildījums ir izgatavots no pārstrādātiem materiāliem.

Visi Moonie produkti ir pārbaudīti SGS Switzerland Test Laboratory un atbilst Direktīvai 2009/48/EK, kas apliecina, ka tie ir piemēroti jaundzimušajiem.

Kā darbojas nakts gaisma?

Katrai Moonie komplektācijā ietilpst arī naktslampiņa, kas var spīdēt 7 dažādās krāsās.

Mīkstā gaisma ļauj pabarot mazuli vai nepieciešamības gadījumā nomainīt autiņbiksītes, neieslēdzot istabas apgaismojumu. Kad mazulis sāk raudāt, gaisma iedegas ar dūkoņu, tā izgaismo un nomierina mazuli.

mēness nap

LED lampa nesasilst, tā ir pilnīgi droša. Lampa ir lieliski piemērota arī vecākiem bērniem, kuri bieži baidās no tumsas. Jūs varat ieslēgt pašu naktslampiņu bez skaņas un atstāt to ieslēgtu visu nakti.

Kā iztīrīt Mūnija lāci?

Rotaļlietu var mazgāt ar rokām vai veļas mašīnā, izmantojot ciklu "mazgāšana ar rokām", bet tikai pēc moduļa izņemšanas!

Un pēdējais jautājums - kas tavam mazajam patiks vairāk - zaķis vai lācis?

 

Mūnija lāčus un zaķus varat apskatīt šeit .

0 komentāri

Atstājiet savu komentāru