TESTĒTĀJS: Lola&Lykke krūts sūknis

Ievietoja Viktorija G

Piedāvājam māmiņas Linas atziņas par Lola&Lykke krūts sūkni - patīkamu lasīšanu!!!

krūts sūknis

Lola&Lykke krūts sūknis ir mans labākais palīgs. Kamēr mazais guļ, sagatavošu piena "rezerves". Vienā reizē var savākt apmēram 100 ml. pienu Tad, atstājot labi paēdinātu bērnu tētim vai vecmāmiņai, varu vairāk laika veltīt sev, vai pat doties uz randiņu ar vīru. Sākumā krūts sūknis bija ļoti noderīgs piena ražošanas stimulēšanai un paātrināšanai. Starp ēdienreizēm vai pēc tam, kad mazais beidzis barot, es bieži joprojām stimulēju ar spēka sūkni. Ierīce ir ļoti ērta lietošanā, ārkārtīgi vienkārša, vienkārša un ātri tīrāma.



Braucot ar mašīnu, izdodas atslaukt pienu un pabarot bērnu sēdeklītī. Atrodoties dabā, gatavojot "Bārbekjū" piknikus un gatavojot uz grila, visu savu laiku varam veltīt izklaidei, aizmirstot par neplānotām piebarošanām un skrienot "slēpt savas izbraukuma problēmas" un ir kļuvis par neiztrūkstošu palīgu! vienreizējās lietošanas maisiņi piena savākšanai, kas ir tieši savienoti ar aparātu, ir īpaši noderīgi ceļojumos, kad lieko pienu var paņemt līdzi uz mājām un noglabāt vēlākam laikam.

elektriskais krūts sūknis

Lola&Lykke pudelītes knupis laikam mazajai atgādina krūtiņu, jo viņa labprāt ēd gan no pudelītes, gan no krūtiņas (bijām mēģinājuši citas firmas pudelīti, bet bērns neatpazina - atteicās. Un šie zīmoli ir vislabākie - viss ir vienkārši lieliski!

Paldies!!! 🙂

0 komentāri

Atstājiet savu komentāru