TESTĒT: Lola&Lykke® grūtnieču josta

Ievietoja Viktorija G

Iepazīstinām ar jaunās īstās mammas Vaidas atziņām par Lola&Lykke® grūtnieču jostu - baudiet lasīšanu!!!

lola&lykke jostas atsauksmes

No visas sirds ieteiktu Lola&Lykke jostu visām grūtniecēm! Man bija ļoti laba pieredze, lai gan sākumā bija šaubas, vai tiešām būs vajadzīga josta, jo lielāko daļu laika jutos lieliski un bija domas, ka līdz dzemdībām nav palicis daudz, tāpēc tiešām nebija vērts to. Bet.. jau no 34. grūtniecības nedēļas sapratu, ka svars pieaug un mugura cieš arvien vairāk. Domāju, ka visas grūtnieces sapratīs šo sajūtu un baudu, tikai dažām tā nāk agrāk, citai vēlāk. Es nebiju izņēmums. Es jutu, ka ar katru nedēļu kļūst grūtāk un grūtāk. Man par lielāko pārsteigumu, Babybaby.lt savā kontā izsludināja konkursu , kurā nolēmu izmēģināt veiksmi. Pēc dažām nedēļām es jau biju par viņu aizmirsusi. Tikko vīram teicu, ka tā - es vairs nevaru, vakarā pasūtām jostu. Pēc mūsu sarunas tikai pāris stundas vēlāk ieraudzīju paziņojumu, ka esmu kļuvis par konkursa uzvarētāju. Es, godīgi sakot, nespēju noticēt! Ar nepacietību gaidīju paku un iespēju to izmēģināt.

Kad beidzot pienāca josta, jau biju izplānojis atlikušo laiku, ko nolēmu pavadīt aktīvi: devos uz festivālu, apceļojām Lietuvu, apmeklēju koncertus, izstādes, motosporta sacensības utt.. Tā nu mana pirmā tikšanās ar šī josta bija īsts atvieglojums. Īpaši grūtniecības beigās, kad svars sasniedza 17 kg. Es varētu droši pavadīt visu dienu uz kājām un izbaudīt šo brīnišķīgo gaidīšanu.

Un tagad vēl nedaudz par jostu - tā lieliski pielāgojās vēderam, atbalstot to un atvieglojot slodzi uz muguru. Var nēsāt gan virs, gan zem drēbēm, josta novelkas lieliski un jauki. Un kas tā par iepriekšējo svelmaino vasaru un tādu karstumu - ar šo jostu viņi nemaz nejuta! Gluži pretēji, man ļoti patika dzesējošais "karstais/aukstais" spilventiņš jostas aizmugurē. Viņa patiešām ceļoja ar mani visur, uzturēja mani vēsu un efektīvi mazināja sāpes.

Draudzība ar šo jostu ilga vien divas nedēļas, jo mazā vēdera iemītniece nolēma parādīties nedaudz agrāk. Bet es pilnībā ticu, ka nākamās grūtniecības laikā mēs ar Lolu&Lykke būsim draugi, tiklīdz vēders sāks augt!

Liels paldies Lola&Lykke jostai, kas padarīja šo skaisto gaidīšanu daudz vieglāku. Esmu jums ārkārtīgi pateicīgs! Un grūtniecēm varu tikai ieteikt nepieļaut to pašu kļūdu kā es pati - nevilcinieties un iegādājieties jostu grūtniecības sākumā. Ne tikai mugura tev pateiksies, bet arī jutīsies daudz labāk!

0 komentāri

Atstājiet savu komentāru