JAUNA BUUBLA naktsskapīša apskats

Ievietoja Viktorija G

Šķiet, ka visi jau zina, cik neaizvietojams ir Buubla naktspodiņš mājās un izbraucienos - īpaši bērniem, kuri "neatpazīst" svešus podiņus un tualetes - mazi, kompakti, konfidenciāli, bet tajā pašā laikā ērti un praktiski, mēs padalos ar jums citas mammas - Egles - atsauksmē un atziņās:

Buubla atsauksmes

Sirsnīgs ieteikums

Nav noslēpums, ka podiņa periods ir grūts visiem vecākiem. Bailes doties tālāk no mājām, domas "Kas būs, ja tuvumā nebūs podiņa?" "Vai mēs varēsim tikt mājās?!". Ir lieliski, ja bērns nebaidās un spēj sēdēt uz poda.

Tomēr, ja ne?

Šis periods man bija ar bailēm, jo ​​meita pat tualetei netuvojas. "Ko darīt pēc aizbraukšanas?"

nakts pods

Es visur nēsāju to nekārtīgo krūzīti, izmēģinājām vienreizējās kartona krūzes, bet tās ir neērtas, "sāp sēdēt" - stāsta meita. :( Grūti tikt tālāk no mājām.

buubla nakts pods maisosbuubla soma podiņam

Bērnu un māmiņu istabās pat neatradīsi podu ar gaismiņu. Un te nu mēs esam, beidzot @Babybaby.lt atklājām ceļojumu saliekamo podu, kas lieliski iekļaujas īpašajā. soma un neaizņem daudz vietas! Tas ir viegls, tāpēc to var nēsāt pat mana meita. Sēdēt ir ļoti ērti, kā arī izmantoju dažus brīvus cm somā, lai ieliktu rezerves apakšveļu vai bikses. 2 vienā

Nav vairs no kā baidīties, tagad varēsim iet visur un vienmēr bez bailēm.

Paldies @Babybaby.lt par komfortu

Es ceru, ka tas palīdzēs arī jums

#buubla #mazulis #ceļojums #pots

0 komentāri

Atstājiet savu komentāru